Harlingen & Terschelling Hotel Vakantie

4-daags Arrangement, Elfsteden-cultuur- en havenstad Harlingen & Waddeneiland Terschelling.

Harlingen Terschelling
Harlingen Terschelling
 

U kunt met volle teugen genieten van het super leuke havenstadje Harlingen, de indrukwekkende omgeving en het Waddeneiland Terschelling. Friesland Holland heeft een zeer gevarieerd arrangement samengesteld. Het pakket omvat drie hotelovernachtingen in stadslogement Harlingen met royaal ontbijt, en twee keer een diner en een zeer uitgebreide informatie- en routemap (ontvangt u vroegtijdig thuis voor een goede voorbereiding).

Op dag 1 komt u aan in hotel Almenum in Harlingen waar u dineert en overnacht. Op de tweede dag vertrekt u 's ochtends om half 9 met de sneldienst naar Terschelling. Op Terschelling aangekomen loopt u naar het VVV kantoor waar u uw informatiepakket kunt ophalen. Met uw fiets-dagarrangement ticket kunt u overal op het eiland bij een fietsverhuurder binnen stappen om een fiets huren. Op de terugreis kunt u uw cateringbon inleveren op de boot om wat lekkers te halen. Een mooie dag staat u te wachten. 's avonds gaat u met de laatste veerdienst weer naar Harlingen. U mag 's avonds op eigen gelegenheid ergens dineren op Terschelling of in Harlingen.
Op de volgende dag brengt u een bezoek aan Harlingen. Een goed diner staat 's avonds weer voor u klaar.

Na uw laatste ontbijt in het hotel vertrekt u de volgende morgen weer naar huis. Natuurlijk kunt u op deze dag nog een andere Friese plaats bezoeken als u in de gelegenheid bent.
Schone zeelucht en Friese gastvrijheid zijn bij de prijs inbegrepen!

Port Harlingen: een verrassing aan de Waddenzee
Oergezellige monumentale havenstad met veel bijzondere winkels, restaurants en terrassen.
Hoe je het ook wendt of keert, Harlingen is één van de meest aantrekkelijke stadjes van Nederland. De enige Friese zeehaven heeft wat van Amsterdam, met name wat betreft de met kunst, cultuur en traditionele zeilvaart verbonden sfeer en gezelligheid. Het regent er evenementen. Ook Amsterdams zijn de kroegen en eethuizen en de prachtige rondvaarten door de stad, ook buitendijks. Met de Waddenzee en de eilanden Vlieland en Terschelling voor de deur heeft Harlingen veel meer in huis dan de hoofdstad van Nederland. Vanuit de Harlinger veerhaven ben je in drie kwartier op Terschelling voor een dagje zon en zee. Er is genoeg te doen.

Harlingen, de plaats met de meeste monumenten van alle Friese Elfsteden, heeft ook een schitterende landelijke omgeving. Een imposante zeedijk beschermt eeuwenoude terpdorpen en land- en tuinbouwbedrijven. Een wereld van klei, de bakermat van het internationaal geprezen authentieke Harlinger aardewerk. Franeker met zijn eeuwenoud planetarium en de Afsluitdijk met daarachter het zoete IJsselmeer, bevinden zich op fietsafstand. Harlingen is een schone, frisse en veilige vakantiebestemming. Een soort kuuroord op de grens van land en zee waar je op natuurlijke wijze op verhaal komt. Al met al verdient Harlingen het predicaat ‘Holland Highlight’ van het bureau voor toerisme Friesland Holland.

Startdag
Naar wens

Startplaats
Harlingen

Info: http://frieslandtravel.com/nl/harlingen-terschelling-hotel-vakantie